De Nieuwe Nissan Micra nu met € 1.900,- korting!

€ 1.900,- korting!

De Nieuwe Micra

Inruilwaarde weten?

Inruilvoorstel

De Nieuwe Nissan Micra nu met € 1.900,- korting! Algemene informatie

De nieuwe Nissan Micra tijdelijk met € 1.900,- Korting!

Heeft u hem al gezien? De nieuwe Nissan Micra staat vanaf heden bij ons in de showroom. Hij is stoer, hij is sportief en bovendien nu verkrijgbaar met € 1.900,- korting! Kom gerust langs voor een proefrit en ervaar zelf hoe de Nissan Micra zich over de weg beweegt. Een uitgebreide proefrit gedaan? Dan weten wij zeker dat u net zo enthousiast bent over deze auto als wijzelf.

Weten wat er zoal mogelijk is bij de Nissan Micra? Onze verkopers kunnen hier zeker verder mee helpen. Zij weten alle ins- en outs over de Micra, en natuurlijk de rest van onze modellen. Zij leiden u graag rond in onze showroom!

Wij begroeten u graag in een van onze vestigingen in Utrecht en Amersfoort.

 

*Vanafprijs betreft de Nissan Micra Visia 74 PK    en is inclusief € 1.900,- korting. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie kijk op www.nissan.nl voor de verkoopvoorwaarden.


Meer luxeLiever een upgrade

de Nissan  Micra.

Afbeeldingen zijn van diverse modellen, raadpleeg de documentatie voor de juiste specificaties.

De Nissan Micra is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Klik hier voor een overzicht.

Direct offerte

OnzeNieuwe voorraad