De Nieuwe Nissan Micra

€ 2.500,- voordeel

Inruilwaarde weten?

Inruilvoorstel

De Nieuwe Nissan Micra Algemene informatie

De nieuwe Nissan Micra, nu wel heel voordelig!

Heeft u hem al gezien? Hij is stoer, hij is sportief en rijdt vooral geweldig. Hij zal ongetwijfeld aan al uw verwachtingen voorbij gaan. Want bij de nieuwe Nissan Micra komt alles samen: design, comfort en prestatie. Deze mix zorgt voor een unieke auto, speciaal voor u!

Tijd voor Actie!

Tijdelijk profiteert u van wel € 2.500,- korting bij aankoop van een nieuwe Nissan Micra uit voorraad. Heeft u een Nissan in te ruilen? Graag!

Een nieuwe Nissan Micra Acenta  uit voorraad rijdt u met dit voordeel al vanaf € 16.690,-!

 

Financieren?

De nieuwe Nissan Micra financiert u al voor 2,9%

Kom gerust langs voor een proefrit en ervaar zelf hoe de Nissan Micra zich over de weg beweegt. Een uitgebreide proefrit gedaan? Dan weten wij zeker dat u net zo enthousiast bent over deze auto als wijzelf.

Weten wat er zoal mogelijk is bij de Nissan Micra? Onze verkopers kunnen hier zeker verder mee helpen. Zij weten alle ins- en outs over de Micra, en natuurlijk de rest van onze modellen. Zij leiden u graag rond in onze showroom!

 

Wij begroeten u graag in een van onze vestigingen in Utrecht en Amersfoort.

*Vanafprijs betreft de Nissan Micra Acenta. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie kijk op www.nissan.nl voor de verkoopvoorwaarden.

De MICRA Voorraad korting van € 2.500,- is geldig op de consumentenadviesprijs van de Nissan MICRA uit voorraad. De kortingen zijn inclusief btw en enkel geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan MICRA en niet combineerbaar met overige acties.

Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode van 08/03/2018 tot en met 02/04/2018, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.


Meer luxeLiever een upgrade

de Nissan  Micra!

Afbeeldingen zijn van diverse modellen, raadpleeg de documentatie voor de juiste specificaties.

De Nissan Micra is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Klik hier voor een overzicht.

Direct offerte

OnzeNieuwe voorraad