De nieuwe Nissan Qashqai

Tot € 4.600,- voordeel!

Inruilwaarde weten?

Inruilvoorstel

De nieuwe Nissan Qashqai Algemene informatie

De nieuwe Nissan Qashqai, de stijlvolle Crossover !

De nieuwe Nissan Qashqai is een indrukwekkende Crossover, waarmee u kunt genieten van een optimale rijervaring.

Arend Auto pakt uit!

€ 4.600,- korting op onze geselecteerde voorraad Qashqai’s! Zoals de Nissan Qashqai’s (Handgeschakeld)  N-Connecta, Tekna en Tekna+.

U rijdt dan al een Nissan Qashqai N-Connecta met Design-pack en metallic-lak voor € 28.445,-.

Kom langs in onze showroom om uw kleur te bepalen en om te kijken welke we nog beschikbaar hebben, want OP=OP en alleen geldig op onze beschikbare voorraad.

Heeft u een Nissan in te ruilen? Graag!

 

Financieren?

De Nissan Qashqai financiert u al voor 3,9%

 

Een proefrit maken? Dat kan! de Nissan Qashqai staat klaar om getest te worden. Maak hiervoor een afspraak bij Arend Auto Nissan in Utrecht, Amersfoort en Houten. Onze collega’s staan u graag te woord en informeren u graag over de mogelijkheden die de Nissan Qashqai u te bieden heeft. Helemaal met het totale – voordeel wordt deze stoere crossover nog aantrekkelijker.

Kom langs in een van onze vestigingen in Utrecht, Houten of Amersfoort voor een proefrit of een offerte op maat, en zie wat we voor u kunnen betekenen.

Graag tot ziens!

 

*Vanaf prijs betreft de Nissan Qashqai N-Connecta en is inclusief € 4.600,- voordeel. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie kijk op www.nissan.nl voor de verkoopvoorwaarden.

De Nissan QASHQAI korting van € 4.600,- is geldig op de consumentenadviesprijs van de Nissan QASHQAI uit voorraad* . De kortingen zijn inclusief btw en geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan QASHQAI uit voorraad en niet combineerbaar met overige acties.

Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders tot en met 31/01/2019, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.


Meer luxeLiever een upgrade

Wilt u nog iets extra’s?

Een Trekhaak? Vaste kogel, 13 polige stekker incl montage voor: € 806,61 incl montage

 

Direct offerte

OnzeNieuwe voorraad