Nieuwe Nissan Qashqai: tot wel € 2.000,- Voordeel!

TOT € 2.000,- VOORDEEL*

Actie

Inruilwaarde weten?

Inruilvoorstel

Nieuwe Nissan Qashqai: tot wel € 2.000,- Voordeel! Algemene informatie

Tijdens de Actie weken ontvangt u maar liefst tot € 2.000,- voordeel op de nieuwe Nissan Qashqai!

Tijdelijk krijgt u nu tot € 2.000,- voordeel bij aankoop van een Nieuwe Nissan Qashqai. Het zijn namelijk de Nissn Actie weken bij Arend Auto Nissan! Ontdek of de nieuwe Nissan Qashqai wat voor u is en profiteer ook nog eens van € 2.000,- voordeel.

Een proefrit maken? Dat kan! de Nissan Qashqai staat klaar om getest te worden. Maak hiervoor een afspraak bij Arend Auto Nissan in Utrecht of Amersfoort. Onze collega’s staan u graag te woord en informeren u graag over de mogelijkheden die de Nissan Qashqai u te bieden heeft. Helemaal met het € 2.000,- voordeel wordt deze stoere crossover nog aantrekkelijker.

Kom langs in een van onze vestigingen in Utrecht of Amersfoort voor een proefrit of een offerte op maat, en zie wat we voor u kunnen betekenen.

Graag tot ziens!

 

*Vanafprijs betreft de Nissan Qashqai Visia DIG-T 115 en is inclusief € 2.000,- voordeel. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie kijk op www.nissan.nl voor de verkoopvoorwaarden.


Meer luxeLiever een upgrade

 

 

Direct offerte

OnzeNieuwe voorraad