Nissan Qashqai 2018

€ 4.000,- korting!

Inruilwaarde weten?

Inruilvoorstel

Nissan Qashqai 2018 Algemene informatie

De nieuwe Nissan Qashqai, de stijlvolle SUV!

De nieuwe Nissan Qashqai is een indrukwekkende SUV, waarmee u kunt genieten van een optimale rijervaring.

TIJD VOOR ACTIE!

Tijdelijk profiteert u van wel € 4.000,- korting bij aankoop van een nieuwe Nissan Qashqai uit voorraad. Heeft u een Nissan in te ruilen? Graag!

 

Financieren?

De Nissan Qashqai financiert u al voor 2,9%

 

Een proefrit maken? Dat kan! de Nissan Qashqai staat klaar om getest te worden. Maak hiervoor een afspraak bij Arend Auto Nissan in Utrecht of Amersfoort. Onze collega’s staan u graag te woord en informeren u graag over de mogelijkheden die de Nissan Qashqai u te bieden heeft. Helemaal met het totale – voordeel wordt deze stoere crossover nog aantrekkelijker.

Kom langs in een van onze vestigingen in Utrecht of Amersfoort voor een proefrit of een offerte op maat, en zie wat we voor u kunnen betekenen.

Graag tot ziens!

 

*Vanaf prijs betreft de Nissan Qashqai en is inclusief € 4.000,- voordeel. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie kijk op www.nissan.nl voor de verkoopvoorwaarden.

De Nissan QASHQAI korting van € 4.000,- is geldig op de consumentenadviesprijs van de Nissan QASHQAI. De kortingen zijn inclusief btw en geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan QASHQAI uit voorraad en niet combineerbaar met overige acties.

Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode van 08/03/2018 tot en met 02/04/2018, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.


Meer luxeLiever een upgrade

 

 

Direct offerte

OnzeNieuwe voorraad