Nissan Juke: € 5.000,- Korting

€ 5.000,- korting*

ACTIE!

Inruilwaarde weten?

Inruilvoorstel

Nissan Juke: € 5.000,- Korting Algemene informatie

Tijdens de Actie weken krijgt u op geselecteerde voorraad modellen van de Nissan Juke € 5.000,- korting!*

U krijgt nu tot wel € 5000,- korting op de Nissan Juke bij Arend Auto*. Heeft u een van onze voorraadmodellen zien staan en is deze helemaal naar wens? Dan kunt u direct wegrijden met uw nieuwe Nissan Juke. Onze modellen staan namelijk in de startblokken, klaar om de showroom uit te rijden. U bent van harte uitgenodigd om een proefrit te komen maken. Daarnaast staan onze verkopers graag voor u klaar om u te adviseren en te luisteren naar uw wensen.

Wij zijn gevestigd in Utrecht en Amersfoort waar onze collega’s op u wachten om u onder het genot van een kop koffie of thee graag alles uitleggen over de mogelijkheden en opties van de Nissan Juke.

Wij zien u graag bij Arend Auto Utrecht of Amersfoort!

 

*Vanafprijs betreft de Nissan Juke 1.2 DIG-T N-Connecta Creative Line 18 “Velgen (incl Navigatie)  en is inclusief € 5.000,- korting. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie kijk op www.nissan.nl voor de verkoopvoorwaarden.


Meer luxeLiever een upgrade

Welke versie kiest u?

Nissan Juke Acenta

Nissan Juke N-Connecta

Nissan Juke Tekna

De Nissan Juke is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Klik hier voor een overzicht.

Direct offerte

OnzeNieuwe voorraad