Nissan Juke Ace

€ 3.900,- voordeel

Inruilwaarde weten?

Inruilvoorstel

Nissan Juke Ace Algemene informatie

De Nissan Juke, een uitgesproken crossover!

U krijgt nu een hoge korting op de Nissan Juke Ace bij Arend Auto. Heeft u een van onze voorraadmodellen zien staan en is deze helemaal naar wens? Dan kunt u direct wegrijden met uw nieuwe Nissan Juke. Onze modellen staan namelijk in de startblokken, klaar om de showroom uit te rijden. U bent van harte uitgenodigd om een proefrit te komen maken. Daarnaast staan onze verkopers graag voor u klaar om u te adviseren en te luisteren naar uw wensen.

TIJD VOOR ACTIE!

Tijdelijk profiteert u van wel € 3.400,- korting bij aankoop van een nieuwe Nissan Juke Ace. Heeft u een Nissan in te ruilen? Graag! Wij bieden u nu € 500,- extra voor uw inruilauto!

Een Nissan Juke Ace rijdt u met dit voordeel al vanaf € 21.490,-!

Financieren?

De Nissan Juke financiert u al voor 2,9%

Wij zijn gevestigd in Utrecht en Amersfoort waar onze collega’s op u wachten om u onder het genot van een kop koffie of thee graag alles uitleggen over de mogelijkheden en opties van de Nissan Juke.

Wij zien u graag bij Arend Auto Utrecht of Amersfoort!

 

*Vanafprijs betreft de Nissan Juke Ace en is inclusief de korting. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie kijk op www.nissan.nl voor de verkoopvoorwaarden.

De JUKE ACE korting van € 3.400,- is geldig op de consumentenadviesprijs van de Nissan JUKE ACE-uitvoering. De extra korting van € 500,- ontvangt u wanneer u een auto inruilt, ongeacht het merk. De kortingen zijn inclusief btw en enkel geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan JUKE ACE en niet combineerbaar met overige acties.

Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode van 01/01/2018 tot en met 31/01/2018, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.


Meer luxeLiever een upgrade

Welke kiest u?

De Nissan Juke is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Klik hier voor een overzicht.

Direct offerte

OnzeNieuwe voorraad