Nissan NV300

Altijd scherp geprijsd

Nissan NV300

Inruilwaarde weten?

Inruilvoorstel

Nissan NV300 Algemene informatie

Koningsdag gesloten – zaterdag 27 april

Nissan Bedrijfswagenactie!

Gaat u voor de Nissan NV300 Van, Crew Van of Combi? Een ding is zeker, deze ideale bedrijfswagen past vast en zeker bij uw bedrijfsvoering. De Nissan NV300 is confortabel en praktisch. Met de toevoeging van nuttige accessoires kunt u er zelfs een kantoor van maken.

Met de volgende actie is de Nissan NV300 wel heel voordelig! Tijdelijk is hij namelijk te verkrijgen met wel 22% korting! Deze eenmalige actie is UNIEK, want geen enkele dealer in Nederland kan u deze korting bieden!

Profiteer daarom snel van deze speciale actie en rijdt het nieuwe jaar in met uw nieuwe bedrijfswagen!

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden dan staan onze medewerkers graag voor u klaar.

Wij begroeten u graag in een van onze vestigingen in Utrecht, Houten en Amersfoort.

 

* Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie kijk op www.nissan.nl voor de verkoopvoorwaarden.

De Nissan NV300 met 22% kroting is geldig op de consumentenadviesprijs van de Nissan NV 300 uit voorraad. OP=OP

Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders zolang de voorraad strekt met een uiterste registratiedatum van 30 april 2019. Dit voordeel is niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.


Meer luxeLiever een upgrade

Direct offerte

OnzeNieuwe voorraad