Nissan Pulsar Ace

€ 4.000,- voordeel

Inruilwaarde weten?

Inruilvoorstel

Nissan Pulsar Ace Algemene informatie

De Nissan Pulsar, een sportieve hatchback!

Bij Arend Auto Nissan kunt u direct wegrijden met uw nieuwe Nissan Pulsar Ace. Deze staat namelijk al startklaar bij ons in de showroom in Amersfoort of Utrecht. Komt u gerust langs voor een proefrit of neem met een van onze verkopers de voorraad door. Wie weet staat uw auto ertussen en neemt u deze dezelfde dag nog mee naar huis!

TIJD VOOR ACTIE!

Tijdelijk profiteert u van wel € 3.500,- korting bij aankoop van een nieuwe Nissan Pulsar Ace. Heeft u een Nissan in te ruilen? Graag! Wij bieden u nu € 500,- extra voor uw inruilauto!

Een Nissan Pulsar Ace rijdt u met dit voordeel al vanaf € 22.490,-!

Financieren?

De Nissan Pulsar financiert u al voor 2,9%

Wanneer u al een auto heeft kunt u deze ook bij ons inruilen. Doe de inruil check of kom langs voor de definitieve taxatie! Dat maakt de actie wellicht nog voordeliger voor u! We verwelkomen u graag in Utrecht of Amersfoort voor een passend advies op maat.

Tot ziens bij Arend Auto Nissan

 

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AREND 2 GO ACTIE AUTO’S MET NOG MEER VOORDEEL

 

*Vanaf prijs betreft de Nissan Pulsar Ace en is inclusief voordeel. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden,  Schrijf- en drukfouten voorbehouden.

De Nissan PULSAR ACE korting van € 3.500,- is geldig op de consumentenadviesprijs van de Nissan PULSAR ACE-uitvoering. De extra korting van € 500,- ontvangt u wanneer u een auto inruilt, ongeacht het merk. De kortingen zijn inclusief btw en geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan PULSAR ACE en niet combineerbaar met overige acties.

Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode van 01/01/2018 tot en met 31/01/2018, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

 


Meer luxeLiever een upgrade

Nissan Pulsar Visia

Nissan Pulsar Acenta

Nissan Pulsar N-Connecta

Nissan Pulsar Tekna

De Nissan Pulsar is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Klik hier voor een overzicht.

Direct offerte

OnzeNieuwe voorraad