Nieuwe Nissan Pulsar: ACTIE! € 6.000 korting*

Tot € 6.000,- korting *

ACTIE!

Inruilwaarde weten?

Inruilvoorstel

Nieuwe Nissan Pulsar: ACTIE! € 6.000 korting* Algemene informatie

Tijdens de ACTIE weken krijgt u op alle voorraad modellen van de Nissan PULSAR tot  € 6.000,- korting!

Tijdelijk profiteert u nu van onze speciale Nissan Pulsar actie! Hierbij geven wij tot wel € 6000,- korting* weg. Deze aanbieding geldt op een beperkte voorraad. Wees er dus snel bij want OP = OP. Bij Arend Auto Nissan kunt u direct wegrijden met uw nieuwe Nissan Pulsar. Deze staat namelijk al startklaar bij ons in de showroom in Amersfoort of Utrecht. Komt u gerust langs voor een proefrit of neem met een van onze verkopers de voorraad door. Wie weet staat uw auto ertussen en neemt u deze dezelfde dag nog mee naar huis!

Wanneer u al een auto heeft kunt u deze ook bij ons inruilen. We berekenen graag de inruilwaarde voor u. Dat maakt de actie wellicht nog voordeliger voor u! We verwelkomen u graag in Utrecht of Amersfoort voor een passend advies op maat.

Tot ziens bij Arend Auto Nissan

 

*Vanafprijs betreft de Nissan Pulsar DIG-T 115 N-Connecta en is inclusief € 6.000,- korting. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden, prijs is gebaseerd op basis van metallic-lak. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie kijk op www.nissan.nl voor de verkoopvoorwaarden.


Meer luxeLiever een upgrade

Nissan Pulsar Visia

Nissan Pulsar Acenta

Nissan Pulsar N-Connecta

Nissan Pulsar Tekna

De Nissan Pulsar is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Klik hier voor een overzicht.

Direct offerte

OnzeNieuwe voorraad