Nissan Pulsar

OPENINGSACTIE

Inruilwaarde weten?

Inruilvoorstel

Nissan Pulsar Algemene informatie

De Nissan Pulsar, een sportieve hatchback!

Bij Arend Auto Nissan kunt u direct wegrijden met uw nieuwe Nissan Pulsar. Deze staat namelijk al startklaar bij ons in de showroom in Amersfoort of Utrecht. Komt u gerust langs voor een proefrit of neem met een van onze verkopers de voorraad door. Wie weet staat uw auto ertussen en neemt u deze dezelfde dag nog mee naar huis!

Speciale openingsactie!

Tijdelijk profiteert u van wel € 5.000,- korting bij aankoop van een nieuwe Nissan Pulsar uit voorraad. Heeft u een Nissan in te ruilen? Graag!

Een Nissan Pulsar N-Connecta incl metallic-lak rijdt u met dit voordeel al vanaf € 22.460,-* !

Financieren?

De Nissan Pulsar financiert u al voor 3,9%

Wanneer u al een auto heeft kunt u deze ook bij ons inruilen. Doe de inruil check of kom langs voor de definitieve taxatie! Dat maakt de actie wellicht nog voordeliger voor u! We verwelkomen u graag in Utrecht, Houten of Amersfoort voor een passend advies op maat.

Tot ziens bij Arend Auto Nissan

 

*Vanaf prijs betreft de Nissan Pulsar N-Connecta en is inclusief voordeel. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden,  Schrijf- en drukfouten voorbehouden.

De Nissan PULSAR korting van € 5.000,- is geldig op de consumentenadviesprijs van de Nissan PULSAR. De kortingen zijn inclusief btw en geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan PULSAR uit voorraad en niet combineerbaar met overige acties.

Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders tot en met 30/09/2018, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

 


Meer luxeLiever een upgrade

Wilt u een trekhaak? Deze kost incl 13 polige stekker All-in: € 720,70

Op zoek naar onze voorraad?  Klik hier voor een overzicht.

Direct offerte

OnzeNieuwe voorraad