Nissan Ontdekkingsdagen

Kom naar de Nissan Ontdekkingsdagen bij Arend Auto Nissan.

14 t/m 24 september

Er is genoeg reden om het verfrissende nieuwe scala van Nissan te komen ontdekken. Daarom staat 14 tot en met 24 september bij ons in het teken van de Nissan Ontdekkingsdagen. Zo staan namelijk de Nieuwe Qashqai, de nieuwe X-Trail en de nieuwe Micra in de showroom.

Daarnaast vindt u natuurlijk ook de Nissan Juke en de Nissan Pulsar bij ons in de showroom. Ze staan allen klaar voor een proefrit om optimaal getest en ontdekt te worden.

Daarnaast hebben we een te gekke actie!

Bij aankoop van een nieuwe Nissan tijdens de ontdekkingsdagen maakt u kans om uw aankoopbedrag terug te winnen. Daarnaast maakt u bij het ontvangen van een offerte automatisch kans op een gratis Bose® Wave ®SoundTouch® IV. We verloten er maar liefst 200!

Tijdens de Nissan ontdekkingsdagen gelden erg aantrekkelijke private lease tarieven.

Klik hier voor de acties

Ook ons financieringsaanbod is tijdens de Nissan Ontdekkingsdagen behoorlijk scherp. U kunt namelijk een financiering doen met 1,9% rente. Vraag voor meer informatie een van onze medewerkers.

Tenslotte doen we er nog een schepje bovenop met extra korting op verschillende modellen.

Zo ontvangt u nu tot € 4.000,- korting bij aankoop van een Nissan Pulsar en maar liefst € 1.000,- op de nieuwe Nissan Qashqai. Kijk voor alle kortingsacties op onze actiepagina

Ga naar actiepagina

Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Amersfoort en Utrecht!

Hartelijke groet het Arend Auto Nissan Team