Nieuwe Nissan Juke Actie

€3.000,- voorraad korting

Nieuwe Nissan Juke DIG-T 117 PK VISIA

Inruilwaarde weten?

Inruilvoorstel

Nieuwe Nissan Juke Actie Algemene informatie

De nieuwe Nissan Juke, de coupé crossover!

U krijgt nu voorraad korting op de nieuwe Nissan Juke Visia bij Arend Auto Nissan. Heeft u een van onze voorraadmodellen zien staan en is deze helemaal naar wens? Dan kunt u direct wegrijden met uw nieuwe Nissan Juke. Onze modellen staan namelijk in de startblokken, klaar om de showroom uit te rijden. U bent van harte uitgenodigd om een proefrit te komen maken. Daarnaast staan onze verkopers graag voor u klaar om u te adviseren en te luisteren naar uw wensen.

Wij zijn gevestigd in Houten en Amersfoort waar onze collega’s op u wachten om u onder het genot van een kop koffie of thee graag alles uitleggen over de mogelijkheden en opties van de nieuwe Nissan Juke.

Wij zien u graag bij Arend Auto!

*Vanafprijs betreft de nieuwe Nissan Juke DIG-T 117 Visia en is inclusief de voorraad korting. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. De Juke Visia is uitgerust met airconditioning, TFT kleurendisplay, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, intelligent emergency braking incl. pedestrian en cyclist recognition, etc. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie kijk op www.nissan.nl voor de verkoopvoorwaarden.

Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders tot en met 31-8-2020, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.


Meer luxeLiever een upgrade

Direct offerte

OnzeNieuwe voorraad