Nissan Juke Actie

2 stuks beschik- baar

Nissan Juke DIG-T 115 PK N-CONNECTA

Inruilwaarde weten?

Inruilvoorstel

Nissan Juke Actie Algemene informatie

De Nissan Juke, een uitgesproken crossover!

LET OP: Nog slechts 2 stuks beschikbaar. OP=OP.

U krijgt nu een hoge korting op de Nissan Juke bij Arend Auto Nissan. Heeft u een van onze voorraadmodellen zien staan en is deze helemaal naar wens? Dan kunt u direct wegrijden met uw nieuwe Nissan Juke. Onze modellen staan namelijk in de startblokken, klaar om de showroom uit te rijden. U bent van harte uitgenodigd om een proefrit te komen maken. Daarnaast staan onze verkopers graag voor u klaar om u te adviseren en te luisteren naar uw wensen.

Wij zijn gevestigd in Houten, Utrecht en Amersfoort waar onze collega’s op u wachten om u onder het genot van een kop koffie of thee graag alles uitleggen over de mogelijkheden en opties van de Nissan Juke.

Wij zien u graag bij Arend Auto Amersfoort, Houten en Utrecht!

*Vanafprijs betreft de Nissan Juke N-Connecta en is inclusief de korting. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie kijk op www.nissan.nl voor de verkoopvoorwaarden.

Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders tot en met 31-5-2020, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.


Meer luxeLiever een upgrade

Welke kiest u?

De Nissan Juke is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Klik hier voor een overzicht.

Direct offerte

OnzeNieuwe voorraad