NISSAN X-TRAIL Actie

Nog 5

Nissan X-Trail DIG-T 163 PK N-CONNECTA

Inruilwaarde weten?

Inruilvoorstel

NISSAN X-TRAIL Actie Algemene informatie

De nieuwe Nissan X-Trail, vol avontuur

LET OP: Nog slechts  5 beschikbaar. OP=OP.

De Nissan X-trail is gemaakt voor avontuurlijke gezinnen die niet bang zijn erop uit te gaan. Met de nieuwe Nissan X-Trail wilt u ook niets anders!

Voorraad Voordeel!

Tijdelijk profiteert u tot wel € 6.000,- korting bij aankoop van een nieuwe Nissan X-Trail N-CONNECTA. Heeft u een Nissan in te ruilen? Graag!

Kom gerust langs voor een proefrit en ervaar zelf hoe de Nissan X-Trail zich over de weg beweegt. Een uitgebreide proefrit gedaan? Dan weten wij zeker dat u net zo enthousiast bent over deze auto als wijzelf.

Weten wat er zoal mogelijk is bij de Nissan X-Trail? Onze verkopers kunnen hier zeker verder mee helpen. Zij weten alle ins- en outs over de X-Trail, en natuurlijk de rest van onze modellen. Zij leiden u graag rond in onze showroom!

*Vanafprijs betreft de Nissan X-Trail N-CONNECTA en is inclusief korting. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie kijk op www.nissan.nl voor de verkoopvoorwaarden.

De Nissan X-TRAIL N-CONNECTA korting van €6.000,- is geldig op de consumentenadviesprijs van de Nissan X-TRAIL N-CONNECTA. De kortingen zijn inclusief btw en geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan X-TRAIL N-CONNECTA en niet combineerbaar met overige acties.

Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders tot en met 31-8-2020, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.


Meer luxeLiever een upgrade

De Nissan X-Trail is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Klik hier voor een overzicht.

Direct offerte

OnzeNieuwe voorraad