Laatste nieuws

Arend Auto komt naar u toe

In deze bijzondere tijden denken wij graag met u mee. Voor de aanschaf van een auto of het maken van een werkplaatsafspraak hoeft u de deur niet meer uit. U kunt alles veilig op afstand met ons regelen via onze website, telefoon, mail, chat en zelfs met video. Daarnaast komen wij ook graag naar ú toe. U kunt een afspraak maken met één van onze verkoopadviseurs en deze komt dan langs voor een proefrit of offerte aan huis. Wanneer u een werkplaatsafspraak maakt kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Komt u liever naar onze showroom? Uiteraard bent u van harte welkom. Voor zowel de afspraak aan huis als in onze showroom nemen wij de regels omtrent het coronavirus in acht. Bovendien kunt u altijd uw interesse kenbaar maken via een formulier of online een taxatie van uw huidige auto uitvoeren.

 

Onze mogelijkheden:

 

Maak online uw keuze

Ziet u een auto in onze voorraad nieuwe auto’s of occasions die u bevalt? Stuur ons een bericht en wij nemen direct contact met u op.

BEKIJK VOORRAAD

Virtuele bezichtiging

Wilt u meer weten en bovenal zien van de auto van uw keuze? Onze verkoopadviseurs maken graag een filmpje of voeren een videogesprek met u waarin de auto tot in detail bekeken wordt.

IK WIL EEN BEZICHTIGING

Proefrit aan huis

Een verkoopadviseur komt bij u langs met de auto zodat u vrijblijvend kunt proefrijden. Uiteraard kunnen wij gelijktijdig uw huidige auto taxeren en een offerte op maat maken.

IK WIL EEN PROEFRIT

Haal- en brengservice

Wanneer u een afspraak maakt in onze werkplaats kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Een medewerker van Arend Auto komt uw auto ophalen en brengt deze na het onderhoud weer veilig terug.

IK WIL EEN AFSPRAAK

Online taxatie

Bereken in 3 eenvoudige stappen wat uw huidige auto waard is. Vrijwel direct ontvangt u een voorstel op maat.

Inruilwaarde berekenen

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

CONTACTFORMULIER
Terug naar nieuwsoverzicht