Laatste nieuws

Dé nieuwe Nissan Juke, de coupé crossover van Nissan

TRENDSETTER PUR SANG

De originele Nissan JUKE doorbrak met zijn unieke stijl alle conventies. Nu staat de nieuwe Nissan JUKE in de startblokken om opnieuw alles wat u denkt te weten van compacte SUV’s in een ander licht te stellen.

DE COUPÉ DIE ZORGT VOOR SUCCES

Scherpe lijnen, intense lichten, intrigerende designaccenten, 19 inch lichtmetalen velgen en een onderscheidend zwevend dak. Hij ziet er gedurfd uit en zijn strakke aerodynamische lijnen snijden door de lucht voor brandstofefficiëntie en een stille rit. Bent u klaar om een statement te maken? Het toonaangevende design van de nieuwe Nissan JUKE is absoluut uniek op de weg.

ICONISCHE VORM VAN DE LED-ACHTERLICHTEN

De LED-achterlichten van de nieuwe Nissan JUKE hebben een kenmerkend Nissan ‘Boomerang’ design waar u zeker niet onopgemerkt mee voorbij rijdt. Dankzij de felle LED-lampen kan het overige verkeer u beter zien, dus ze zijn net zo veilig als stijlvol. De achterspoiler in eendenstaartmodel geeft de nieuwe Nissan JUKE niet alleen meer attitude, maar is ook nog eens aerodynamisch.

GLOEDNIEUWE KENMERKENDE LED-KOPLAMPEN

Aan de kant! Het iconische design van de voorkant, dat kan alleen maar de nieuwe Nissan JUKE zijn. Door het gebruik van LED-verlichting komt de beleving dichter bij natuurlijk daglicht, dat vergroot de zichtbaarheid van de bestuurder.

UW PERSOONLIJKE RUIMTE

Het revolutionaire design van de nieuwe New Nissan JUKE doet qua interieur denken aan een cockpit. Met het ‘Gliding Wing’ design en zwevende instrumentenpaneel bent u in de nieuwe Nissan JUKE altijd het middelpunt van sensationele prestaties. Geavanceerde technologie ligt intuïtief aan uw vingertoppen. Hoofdsteunen worden uw eigen persoonlijke geluidsstudio. De ergonomische sportstoelen zorgen voor optimale stabilisatie. En dan is hij ook nog eens ruim, goed doorlucht en biedt geweldige zichtbaarheid.

Uw interesse gewekt? De nieuwe Nissan JUKE staat in november bij Arend Auto in de showroom!

Terug naar nieuwsoverzicht