Laatste nieuws

Nieuwe Nissan LEAF mag zich bestverkochte elektrisch aangedreven auto noemen!

Als Nissan Dealer zijn wij natuurlijk trots op ons merk, maar dat wordt aangedikt met nieuws als dit! Want al na één jaar na de introductie van de nieuwe Nissan Leaf mag de nieuwe Leaf zich al de bestverkochte elektrische auto van Europa noemen. Er zijn inmiddels al meer dan 26.000 exemplaren verkocht. Dit wil zeggen dat er gemiddeld in Europa elke tien minuten een nieuwe Leaf is verkocht! Hoe gaaf!!!

 

Ons verbaast het niets want de nieuwe Nissan Leaf zorgt ervoor dat elektrisch rijden voor particuliere klanten binnen handbereik is. Ook voor bedrijven is de Nissan Leaf erg geschikt. Meer dan achtduizend stuks rijden rond door heel Europa in beheer van wagenparkbeheerders van tig bedrijven.

 

Het is bijzonder dat een niet-Europees merk juist zo’n goede verkoopcijfers behaald op de Europese markt. Hoe dit komt? Men heeft erg goed gekeken naar de vorige versie van de Nissan Leaf en heeft de pluspunten eruit gepakt en daar de nieuwste technologieën toegevoegd. Systemen als Pro PILOT, ProPILOT Park en andere rij-assistentiesystemen zorgen ervoor dat de auto met de meest innovatieve systemen is uitgerust. Natuurlijk nog niet gesproken over de e-Pedal techniek. Hiermee kan u, als bestuurder, de auto met een pedaal versnellen en afremmen. Dit lijkt vreemd, maar geloof ons, het went snel!

 

Bent u benieuwd of elektrisch rijden wat voor u is? Maak dan gerust een proefrit of laat u informeren door een van onze verkoopspecialisten. Vooraf meer weten over de nieuwe Nissan Leaf? Klik dan hier.

Terug naar nieuwsoverzicht