Laatste nieuws

Opening vestiging in Houten

Jaaaaaa! We zijn geopend! Vanaf maandag 18 juni zijn de deuren van onze nieuwe vestiging in Houten geopend. De nieuwe vestiging aan de Waterveste 2 in Houten heeft haar eerste klanten al mogen ontvangen. Uiteraard bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe showroom.

Tijdelijk staan hier occasions, maar hier zullen snel onze nieuwste modellen aan worden toegevoegd. De werkplaats is ook geopend dus wanneer u uw APK keuring, onderhoud of andere werkzaamheden aan uw auto wilt plannen dan zien wij u graag! U kunt te alle tijden contact opnemen door naar onze vestiging te bellen, maar u kunt ook een afspraak online inplannen.

Plan een afspraak

U kunt te allen tijde terecht voor de service die u van ons gewend bent. Wij staan u graag te woord en zoeken graag met u naar een passende auto en het beste onderhoud. De officiële opening van ons pand volgt nog. Dat beloofd zeker een groot feest te worden met speciale openingsacties. Houd daarvoor onze website en social media kanalen goed in de gaten. Wij houden u graag op de hoogte.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in Houten. Uiteraard blijft u welkom in Amersfoort en Utrecht!

Terug naar nieuwsoverzicht