Laatste nieuws

Verhuizing Arend Auto Nissan Utrecht naar Houten

Vanaf 1 juni 2020 voegen wij de activiteiten van Arend Auto Nissan Utrecht samen met die van onze Nissan vestiging in Houten. Dat betekent dat u voortaan van harte welkom bent bij Arend Auto Nissan Houten, gelegen aan de Waterveste 2, te Houten.

Door onze activiteiten samen te voegen in Houten, kunnen wij u blijven voorzien van een volledige dienstverlening. De vestiging in Houten is beter bereikbaar en heeft ruime parkeergelegenheid. De showroom is onlangs vernieuwd en direct vanaf binnenkomst waant u zich in de mooie wereld van Nissan en Stern. Om het gemakkelijk te maken kunt u als klant profiteren van de gratis haal- en brengservice en vervangend vervoer bij onderhoud en reparatie in de nieuwe vestiging. De moderne werkplaats is klaar voor de toekomst. Waardoor wij u sneller en nóg beter van dienst kunnen zijn. De voor u bekende gezichten uit Utrecht verhuizen gewoon mee naar Houten.

ACTIE

Om de verhuizing te vergemakkelijken houden wij een ware verhuizingsopruiming in de vestiging in Utrecht. U kunt profiteren van extra korting op onze voorraad nieuwe en gebruikte auto’s. Bij elk bezoek aan onze showroom nemen wij de RIVM maatregelen omtrent het Coronavirus in acht. Daarnaast kunt u gebruik maken van een virtuele bezichtiging van een auto, of zelfs een proefrit aan huis.

Rest ons voor dit moment niets anders dan u en uw naasten veel gezondheid toe te wensen in deze bijzondere tijden.

Met vriendelijke groet,

Het team van Arend Auto

Nieuwe adres:

Arend Auto Houten

Waterveste 2

3992 DB Houten

030-7859300

verkoophouten@arendautonissan.nl

Terug naar nieuwsoverzicht