Reviews

Moviera uit EDE 21-09-2019

Ervaring:

Zeer tevreden over de hulp over deze garage . En ook de afhandeling over de werkzaamheden .

8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

A. Taal uit AMERSFOORT 21-09-2019

Ervaring:

Goed contact en goede service

10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Anneke uit HILVERSUM 20-09-2019

Ervaring:

Voor herhaling vatbaar

10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

P. Bos uit LOENERSLOOT 20-09-2019

Ervaring:

goed en snel geholpen

8
Service 8

L. Matera uit MAARSSEN 19-09-2019

Ervaring:

Altijd behulpzaam en men luistert naar de wensen van de klant. Onderhoud wordt goed uitgevoerd. Ik merk wel als ik mijn Note schoon aflever, dan wordt het als pluspunt ervaren.

10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Ricardo uit HOOGLAND 19-09-2019

Ervaring:

Het vervangen van onderdelen is snel en makkelijk verlopen

10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 6

Lissa Djatmiko uit NIEUWEGEIN 18-09-2019

Ervaring:

- ik word niet gebeld dat auto klaar is + alle update van de kaart is gedaan + klachten op geluid is goed onderzocht

8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 3

.A,S. uit Hoef en Haag 18-09-2019

Ervaring:

De pedalen van mijn auto moeten gratis worden vervangen omdat ze nog onder de garantie zijn. Maar omdat we vakanties hebben en de garantietijd is 10 dagen verstreken. Gelukkig was het nog steeds acceptabel, hoewel de tijd vrij laat was.

7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 9

Martin uit UTRECHT 18-09-2019

Ervaring:

Er werd rekening gehouden met Mn krappe planning en auto was zeer snel klaar Top

10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 8

A.C. Zwarts uit HOUTEN 18-09-2019

Ervaring:

Omdat er nieuwe software geïnstalleerd moest worden duurde het langer dan aangegeven. Er waren problemen met het installeren.

9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

M.I. Slot uit SOEST 18-09-2019

Ervaring:

Men komt na wat ze beloven en zijn altijd erg vriendelijk en meedenkend.

8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 7

M.E. van Beek uit NIEUWEGEIN 17-09-2019

Ervaring:

Nvt

10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

R.P. Toft uit NIEUWEGEIN 16-09-2019

Ervaring:

Afspraken nog wel in het systeem zetten.

10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 5

H. Hairwassers uit UTRECHT 16-09-2019

Ervaring:

Vakmensen

8
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs/Kwaliteit 8

Hans uit AMERSFOORT 16-09-2019

Ervaring:

Ik ben tussendoor snel geholpen voor een band reparatie

10
Service 10
Deskundigheid 10

J. van Veen uit AMERSFOORT 16-09-2019

Ervaring:

Mijn auto laten keuren bij dit bedrijf. Afspraak maken was heel makkelijk en auto was op tijd klaar en goed gekeurd. Ook uitgelegd wat er nog gerepareerd moest worden en dit netjes gedaan

10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

E.R. van der Wel uit UTRECHT 16-09-2019

Ervaring:

Als de auto VOOR aflevering beter was gecheckt had ik de eerste rit, de eerste dag, niet langs de snelweg (met zijn vieren) stil komen te staan en ook niet langs de garage te hoeven. Zonde van de tijd.

8
Service 7
Deskundigheid 3

F.E. Stoc uit UTRECHT 16-09-2019

Ervaring:

Fijne garage, en goede service , vriendelijke balie medewerker ( Theo )

7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 7

Gerard Bos uit VLEUTEN 07-09-2019

Ervaring:

Afspraak werd afgezegd op moment dat ik er was, ondanks vooraf nog gebeld met de planning. afwerking van de reparatie tape van de tijdelijke oplossing zat nog op de achterklep. reparatie kosten erg duur voor een zwak onderdeel van Nissan.

5
Service 5
Deskundigheid 5
Prijs/Kwaliteit 2

J.A. Gravemaker uit LEUSDEN 29-08-2019

Ervaring:

Opm.: ik had een aantal weken eerder zelf de afspraak ingepland via internet. Bij aankomst bleek die niet te vinden. Niettemin is de APK uitgevoerd. Goed opgevangen!

9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

C.W.S. Tjoeng uit UTRECHT 27-08-2019

Ervaring:

zeer tevreden

4
Service 2
Deskundigheid 2
Prijs/Kwaliteit 4

Cees van Isselt uit SOEST 25-08-2019

Ervaring:

Het is fijn om bij Autobedrijf Arend te mogen zijn👍👍

10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

C.G.H. Esseling uit LEUSDEN 23-08-2019

Ervaring:

Goed geholpen met een airco beurt, helaas extra reparatie nodig maar ook dit worst goed geregeld

10
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 9

J.M.F.T. Renders uit EEMNES 23-08-2019

Ervaring:

prima

10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

Gerrit Peek uit HOUTEN 22-08-2019

Ervaring:

Was goed

8
Service 9
Deskundigheid 7
Prijs/Kwaliteit 10

R. de Bruin uit Austerlitz 22-08-2019

Ervaring:

Wordt er correct en vakkundig geholpen . Ze weten aĺlemaal waar ze mee bezig zijn . Ik rij al vanaf 1989 nissan . Nog nooit problemen gehad die niet oplosbaar zijn. Heb je een punt dan wordt het ook onderhanden genomen.

10
Service 10
Deskundigheid 10

Hans Wolters uit NIEUWEGEIN 21-08-2019

Ervaring:

Koplamp was defect werd direct vervangen

10
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

J.L. de Vries uit BAARN 16-08-2019

Ervaring:

Zeer positief. Ik had gevraagd om een seintje, als er een jonge inruil Note voorbij kwam, met een automaat. Na een dag of 14 kreeg ik inderdaad een berichtje van Karel Pion. Met inruil van mijn eerdere Note JX-067-J is het deze auto ook geworden. Het garage bezoek heeft daar mee te maken (onderhoudsbeurt en overzetten trekhaak)

9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs/Kwaliteit 7

K. Eding uit WOUDENBERG 16-08-2019

Ervaring:

Erg snel geholpen naar volle tevredenheid

9
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10

R. Middel uit Hoogland 15-08-2019

Ervaring:

Alles doet het weer, de auto is gewassen en heeft een onderhoudsbeurt gehad. Top!

10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs/Kwaliteit 10