Werkplaats acties

Gratis Accucheck

VOORKOM STARTPROBLEMEN

Tijdens de afgelopen zomer was maar liefst bij éénderde van de pechgevallen een slechte accu de oorzaak. Tijdens de zomer wordt een accu namelijk hoger belast bij extreme hitte. Deze hogere belasting zorgt er voor dat de accu afzwakt en het op den duur begeeft. Leeggelopen en oververhitte accu’s en problemen met airco’s komen het meest voor.

GRATIS ACCUCHECK

De accu in uw auto kan nu nog goed werken echter kan deze in kracht zijn afgenomen in de zomerperiode of op vakantie. Om er zeker van te zijn dat uw accu nog naar behoren werkt bent u van harte welkom voor een GRATIS accucheck. Tijdens deze check meten wij de kracht van uw accu en of deze nog voldoende is. In de winter wordt uw accu opnieuw zwaar belast door het gebruik van vele stroomgebruikers zoals de verwarming, telefoonopladers, navigatiesystemen en eventuele DVD systemen wanneer u op wintersport gaat. Er is dan niets zo vervelend als uw accu niet meer naar behoren werkt en u met pech komt te staan.

Plan hier snel een afspraak in voor een gratis accucheck, wij voeren deze direct uit en u kunt hier gewoon op wachten. Na een paar minuten weet u of uw accu nog voldoet en kunt u met een gerust hart weer de weg op.